Pyydä meiltä tarjous

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

KV-Tili Oy
Kesätie 4 A 1
01690 VANTAA

Y-tunnus: 2488704-8
Puh: 040-8315660

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

KV-Tili Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

KV-Tili Oy

Kirjanpitopalvelut Vantaalla ja Hämeenlinnassa

Vantaan toimistomme sijaitsee Myyrmäessä mutta palvelemme sopimuksen mukaan kotitoimistoilla Ylästössä ja Hämeenlinnassa.

KV-Tili Oy
Sertifioitu Finago Procountor tilitoimisto
Liesitori 1, Isomyyrin kauppakeskus 2.krs, Vantaa

Myyrmäen toimisto:
Puh. 050 326 7272
info@kv-tili.fi

Tilitoimistoyrittäjä Kielo Kekäläinen
Puh. 040 8315660
kielo.kekalainen@kv-tili.fi

Postiosoite:
Kesätie 4 A 1, 01690 Vantaa

Aukioloajat:
ma–pe klo 09.00–17.00, myös iltaisin ja viikonloppuisin sopimuksen mukaan.
Suosittelemme soittamaan ja sopimaan tapaamisen jotta olemme varmasti paikalla.

Lue lisää meistä tästä!