Otamme tällä hetkellä uusia asiakasyrityksiä:
- yritystoimintaa aloittavat tai suunnitelevat
- tilitoimistoa vaihtavat
- Procountor -koulutusta tarvitsevat

Kootaan yrityksesi taloushallinnon palaset yhdessä!

Tilitoimistopalvelut Vantaalla: kattavat taloushallintopalvelut

Tilitoimistopalvelut tarpeidesi mukaan – toimimme joustavasti ja tarjoamme kaikki yrityksesi tarpeelliset taloushallintopalvelut.

Tilitoimistopalvelut saat meiltä kattavasti ja tarpeitasi mukaillen.
Yrityksen ja tilitoimiston yhteiskäytössä oleva sähköinen kirjanpito antaa joustavasti mahdollisuuden jakaa taloushallinnon työt asiakkaan ja tilitoimiston välillä. Tiedon kulku nopeutuu ja tilitoimisto voi tarjota asiakkaalleen parempaa palvelua. Kohtelemme jokaista asiakastamme ainutkertaisena. Räätälöimme tilitoimistopalvelut yrityksesi parhaaksi ja  yrittäjällä jää aikaa keskittyä omaan liiketoimintaansa.

Taloushallintopalvelut: rehellinen ja selkeä laskutus

Laskutus perustuu tuntiveloitukseen 59,00 eur/tunti + ALV 24 %: veloitamme tehdyn työajan mukaisesti. Emme veloita erikseen perus- tai tositemaksuja tai muita vastaavia lisäkustannustaksia. Maksat vain todella käytetystä työajasta. Toivomme, että asiakkaamme ovat meihin yhteydessä yrittäjyyteen, kirjanpitoon, verotukseen ym. asioissa ja kysyvät tarvittaessa meiltä neuvoja. Haluamme tarjota asiakkaillmme lyhytaikaista asiakasneuvontaa ja opastusta veloituksetta.

Kiinnostuitko? Tilitoimistopalvelut yrityksellesi – pyydä meiltä tarjous »